váratlan húzás

2020.02.05. 14:30

Sokkolta Dzsudzsákot klubjának döntése

Az Ittihad a magyar labdarúgó kizárólag nekik eljuttatott nyilatkozatára hivatkozva számol be az ügy legújabb fejleményéről.

Mint ismert, az al-Ittihad Kalba vezetősége az átigazolási időszak utolsó pillanataiban úgy döntött, hogy megválik a magyar légióstól, és ezzel nem kis értetlenséget váltott ki az Egyesült Arab Emírségekben is – írja a Nemzeti Sport.

Dzsudzsák Balázst – az arab lap beszámolója szerint – derült égből villámcsapásként érte a döntés, amelynek okait nem ismeri. A magyar labdarúgó állítja:

semmiféle nézeteltérése nem volt az edzői stábbal, a vezetőkkel és a játékosokkal is jó viszonyt ápol.

A lap azt írja:

Dzsudzsák egyelőre nem azon gondolkodik, hol folytassa a pályafutását, hanem próbálja megérteni a vezetőség homályosan kommunikált, állítólag edzői előterjesztésre született döntését.

Az arab lap szerzője felhívja a figyelmet arra, hogy

Dzsudzsák a bajnokság egyik legjobb játékosa, aki a helyzetkialakításban kiemelkedik a mezőnyből, lőtt gólokat is, és sok időt töltött a pályán.

Igaz ugyanakkor, hogy a csapatnak nem nagyon megy: a legutóbbi öt bajnoki mérkőzéséből négyet elveszített, és 13 pontjával csupán a 11. helyen áll a 14 csapatos mezőnyben.

A fejleményekkel kapcsolatban a lap korábban kereste Dzsudzsák menedzserét, Vörösbaranyi Józsefet, aki egyelőre nem kívánta kommentálni a híreket, türelmet kért.

Ezek is érdekelhetik