Celebmustra

2022.05.01. 19:48

5 híresség, 5 poszt - Ez történt ezen a héten celebjeinkkel

Heves megye hírességei ezen a héten sem hagyták magukra követőiket. Körülnéztünk, ki merre járt az elmúlt napokban.

HEOL

Gyarmati Panka és az új szenvedély

Forrás: Gyarmati Panka/Instagram

Az egri születésű Európa-bajnok, junior világbajnok magyar snowboardos, Gyarmati Panka az Instagramon új szenvedélyéről osztott meg egy fotót. - A munkámnak köszönhetően találkoztam a boulderinggel, eddig viszont több időt töltöttem az irodában, mint a falon - írta egyebek mellett a bejegyzésben.


Az ugyancsak egri származású énekesnő, Szekeres Adrien, a Sztárban sztár legutóbbi évadának legjobb női versenyzője a Facebookon osztott meg egy képet, amelyen éppen gyermekével és párjával látható a budapesti Toldy Ferenc Gimnázium ballagásán.

A népszerű egri modell, az Exatlon Hungary korábbi műsorvezetője, Nagy Réka sem tétlenkedett ezen a héten. Az Instagramon a tánc világnapjára hívta fel a figyelmet egy remek tavalyi fotóval.

Az Eszterházy Károly Katolikus Egyetem irodavezetője, az Exatlon korábbi versenyzője, Kővári Viktor is aktív volt a héten az Instagramon, ahol anyák napja alkalmából posztolt egy fotót a megyeszékhelyről.

Az egri modell, Oczella Eszter pedig ismét megmutatta ország-világnak, hogy mennyire jó formában van. Tökéletes alakjáról az Instagramon tett közzé egy bejegyzést.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában