Celebmustra

2023.08.27. 19:55

5 hevesi híresség, 5 poszt - jégkrém, piszkos munka és Fibonacci-spirál

Megnéztük, mit csináltak a héten celebjeink, hogy olvasóink se maradjanak le semmiről.

Heol.hu

Oczella Krisztina láthatóan jól érzi magát a vízparton

Forrás: Oczella Krisztia/Instagram

Az Exatlon Hungary korábbi műsorvezetője, az egri születésű modell, Nagy Réka ezúttal egy játékra hívja rajongóit.

- Hiszem, hogy meg kell adni azt a szervezetünknek, ami nem feltétlenül tartozik az egészséges táplálkozás alappillérei közé - írja Instagram-oldalán közzétett bejegyzésében. - Nálam a jó minőségű jégkrém. Télen, nyáron - tette hozzá, majd elmagyarázza a játék lényegét: lájkolni kell egy oldalt és kommentben leírni, milyen ízű jégkrémet választana. 

Biztos sokan láttunk már olyan fotót, ahol a modell a vízből hátracsapja a haját és a vízcseppek egy Fibonacci-spirálban hullanak szét, sőt talán meg is próbáltuk ezt megcsinálni. Oczella Krisztina egri modell sikerrel járt az Instagram-oldalára feltett kép szerint.

A hatvani Tündérszép, Balázs Lili egy lélegzetelállító fotót posztolt közösségi oldalára. A fotót látva megértjük, miért választották Tündérszépnek.

Molnár Miléna gyöngyösi influenszer nemcsak szelfizik a tyúkjaival, hanem kedvencei után bizony a piszkosmunkát is elvégzi. Ennek bizonyságául Instagram-oldalára egy "ganézós" képet posztolt.

A hatvani énekesnő, Lola, egy szívet melengető képet posztolt Instagram-oldalára, amelyen a keresztlányával látható. 

 

 

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában