Celebmustra

2023.09.03. 20:01

5 hevesi híresség, 5 poszt – Hogy telnek az ősz első napjai celebjeinknek

Megnéztük, mit csináltak a héten celebjeink, hogy olvasóink se maradjanak le semmiről.

Heol.hu

Oczella Krisztina sok munkával kezdi az őszt

Forrás: Oczella Krisztina/Instagram

1. Oczella Krisztina egri modell legújabb Instagram képével köszönti az őszt. Azonban a falatnyi fehér felső inkább még a nyárra emlékeztet mindenkit mintsem az őszre, de az is lehet hogy még nem búcsúzott el a nyártól. Továbbá azt is leírta, hogy neki a szeptember nagyon sűrű szokott lenni, a munkák miatt. 

2.  Testvére, Oczella Eszter a konditeremből posztolt egy edzős videót, két 30 kilogrammos egykezes súlyzóval. Követőivel megosztotta azt is, hogy hetek óta nehezen megy neki az edzés, de most meérezte, mi az, amiért érdemes túlélni a nehéz napokat. 

3. A domoszlói Road zenekar egy nem akármilyen bulival készül, a Fish! zenekarral állnak össze két közös koncertre. Az Instagramra feltöltött vicces videójukban promózzák be a "Nyárzárási" koncertek időpontját, és helyszínét is. 

4. Borics Ádám a siroki kölyök egy podcast műsorban vendégeskedett. Ebből az adásból látható egy részlet Instagram oldalán, ahol kifejti, hogy ő a kemény munkában hisz.

5. Náray Erika, egri színésznő egy előadás előtti szelfit osztott meg rajongóival, amin Falusi Mariannal épp abban reménykednek, hogy ne mossa el őket az eső. A kommentek közül az is kiderül, hogy az előadás ahogy egy rajongó fogalmazott – Ott voltunk! Nagyszerű hangok, nagyon szuper előadás volt! –

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában