Verseny

2023.09.19. 21:56

A hatvani Tündérszép képviselheti hazánkat Közép-Amerikában

Balázs Lili újabb nagy fába vágta a fejszéjét és magabiztosan menetel előre a Miss Universe Hungary-n. Már a legjobb 16 közé is beválasztották.

Heol.hu

Balázs Lili is ott lehet a nagy presztizsű rendezvényen, a Miss Universen, amelyet El Salvadorban rendeznek meg

Forrás: Balázs Lili/Instagram

Hatalmas boldogsággal tölt el megosztanom, hogy részese lehetek a Miss Universe Hungary 2023 Top 16 csapatának - adta hírül a hatvani Tündérszép az Instagramon. 

A Miss Universe azért létezik, hogy kiálljon a nők által létrehozott jövő mellett – olyan nők, akik bátrak feszegetni a lehetősége(i)k határait, akik elég kíváncsiak ahhoz, hogy világrengető felfedezéseket tegyenek és elég merészek ahhoz, hogy ezt újra és újra megismételjék. Hiszünk abban, hogy az emberiség jövője részben a nőies nők határozottságától függ. A nők bátorságával és szépségével a világ szebb és jobb hely lehet. A Miss Universe ezeknek az értékeknek ad teret a világ színpadán - írja a Missuniversehungary.org.

A Miss Universe Hungary koronázási ceremóniája szeptember 29-én lesz.

Kiemelték, 2023-ban a várva várt nemzetközi eseményen, Közép-Amerikában 90 nő vesz részt a világ minden tájáról (versengve). Az est csúcspontja a 71. Miss Universe, R'Bonney Gabriel (a cím jelenlegi birtokosa), aki majd megkoronázza utódját.

A hatvani Tündérszép legutóbb a koszovói szépségversenyen varázsolta el a zsűrit

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában