Kilppremier

2024.03.03. 21:45

Eger belvárosában forgatta új klipjét a The Wallkids

Most Eger belvárosát forgatta fel a zenekar. A The Wallkids zenekar legújabb klipje itt készült.

Molnár Helga

Az egri The Wallkids zenekar

Forrás: Nádasdi István

A srácok most egy új szórakoztatóbb koncepcióval vágtak neki a forgatásnak. A klipet Szabó Norman rendezte, akivel a csapat már évek óta együtt dolgozik.

Most Eger belvárosát forgatta fel a zenekar, mivel egy biciklis ámokfutó zaklatta az egri fiatalokat, persze csak a klip kedvéért. A biciklistát Mészáros Joci a zenekar dobosa alakította, aki civilben nagy dunhilles, és szereti a veszélyes száguldásokat például a bükki sziklákról.

A kisfilmen szereplő fiatalokat a zenekar barátai, valamit a The Wallkids tagjai alakítják. A klipben látható jó szamaritánust Percze Tibi alakítja, aki a rendező  barátja.
– A klip azt mutatja be humoros formában, hogy mindenkiben ott lakik a jó, és a rossz egyaránt,  és bizonyos helyzetben mi magunk döntünk arról melyik énünket, húzzuk ki a kalapból – nyilatkozta Gibbon a zenekar énekese.

A Ketten című klipben, a rendező és a zenekar dobosának a barátnője is feltűnik. Persze folyamatosan készülnek az új dalok is, valamint egy új klip forgatása is tervben van. Az új kisfilmet nyáron forgatja a csapat a Napnyugta után című dalukra, aminek érdekessége az lesz, hogy egy részét New Yorkban forgatják.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában