Celebmustra

2024.04.28. 19:50

5 heves híresség, 5 poszt – Lassan búcsúznak celebjeink az áprilistól

Ezen a héten is sok minden történt Heves vármegyei hírességeivel. Volt, aki előadást tartott, míg más születésnapot ünnepelt. De nézzük is, kivel mi történt az elmúlt napokban.

Heol.hu

Lola és bájos kiskutyája, Mochi

Forrás: Lola/Facebook

Az egri születésű modell, Oczella Krisztina már korábban is adott táplálkozási tippeket követőinek, és most is hasonló témában osztott meg tartalmat az Instagram-oldalán: ezúttal a kedvenc gyümölcsfagyijának a receptjét árulta el. A finomság elkészítéséhez egy rövid videót is mellékelt segítségül.

A szintén modell-körökben ismert, de a TV2-n műsorvezetőként is bemutatkozó Nagy Réka a Hush&Hush-márka alapítójának a prezentációja előtt tartott előadást a napokban. Az egri születésű szépség Instagram-bejegyzésében megemlítette, hogy a téma körüljárta, hogy helyes táplálkozással, hogyan tudjuk az öregedési folyamatokat lassítani, melynek kiegészítése lehet a szervezet támogatása vitaminokkal, ásványi anyagokkal.

Térfélcsere címmel új dallal és klippel jelentkezett a domoszlói Road zenekar. Az együttes erről a Facebook-oldalán adott hírt a napokban, a teljes klip már meg is tekinthető a különböző videómegosztó portálokon.

A hatvani születésű énekesnőtől, Lolától már megszokhattuk, hogy házi kedvencéről oszt meg tartalmat a közösségi oldalán. A Mochi névre keresztelt kiskutya most is feltűnt az énekesnő Facebook-oldalán, boldogan pózolt a kamera előtt.

Harminchárom éves lett Kővári Viktor, az egri egyetem irodavezetője, az Exatlon Hungary korábbi játékosa. Viktor a hivatalos Facebook-oldalán mondott köszönetet mindazoknak, akik gondoltak rá a jeles napon.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában