Fejlesztés

2022.06.02. 15:07

Raktárcsarnokkal bővül a Stühmer Kft. Makláron

Csütörtökön mutatta be a Stühmer Kft. az épülő új raktárcsarnokát Csóll Péter, a cég ügyvezetője. Az eseményen jelen volt Hanuszik Csaba, a község polgármestere.

S. S.

Az új maklári raktárcsarnok

Forrás: Huszár Márk/Heves Megyei Hírlap

- Minden beruházásnak örülünk, ami Makláron valósul meg. Ez egy olyan nagyberuházás, amelynek köszönhetően helybeli munkavállalók dolgoznak majd itt. Önkormányzatunknak nagyon jó a kapcsolata a céggel - mondta a faluvezető.

Csóll Péter elmondta: 2013-ban vásárolták meg az ingatlant, s azóta több lépcsőben, folyamatosan fejlesztik, így a terület beépíthetősége már a maximális szinten van, illetve további még meglévő két hektár a közeljövőben épülhet be.

- Első körben a termelő üzemet bővítettük, utána cukrászdát nyitottunk, fagylaltozót építettünk, beépítettük a felső teret, majd 2018-ban átadtuk a 2000 négyzetméteres raktárkapacitásunkat. Most 1345 négyzetméteres raktár épül a várható exportnövekedés kiszolgálására, s a webshop raktár bővítésébe is besegít. A csomagolóanyag igény is jelentősen megnőtt, ebben is segít a raktárcsarnok - mondta az ügyvezető.  

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!