bűnügyek

2020.09.17. 10:53

Centrifugát, fagyasztott ételt és ékszert lopott a tarnabodi tolvaj

A férfi három alkalommal ment be az idős nő házába.

Heol

Fotó: police.hu

Forrás: police.hu

Egy idős, egyedül élő nő tett bejelentést a rendőrségen, miszerint tarnabodi otthonába egy számára ismeretlen férfi 2020. szeptember 16-án többször is bement. Az nő a helyszínen a rendőröknek elmondta, hogy 2020. szeptember 15-én kora este a férfi megjelent a lakásában és fagyasztott élelmiszert lopott el. Ugyanez a férfi másnap hajnalban újból bejutott az épületbe, fellökte a nőt, majd a fülbevalóját kitépve elmenekült – tájékoztatta portálunkat Soltész Bálint rendőrségi sajtóreferens.

A hívatlan látogató reggel még egyszer visszament és eltulajdonított egy centrifugát. Az idős nő ezután értesítette a rendőröket, akik rövid idő alatt azonosították a feltételezett elkövetőt. A hatóság elől bujkáló 21 éves férfit néhány órával később, Tarnabod külterületén helyi lakosok segítségével a rendőrök elfogták.

A Hevesi Rendőrkapitányság a férfi ellen – őrizetbe vétele mellett – rablás, magánlaksértés és kifosztás bűncselekmények elkövetésének gyanúja miatt indított eljárást és egyben előterjesztést tett letartóztatása indítványozására.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában