HMKI

2021.12.13. 12:36

Heves megyében is gondot okozott a vasárnapi viharos szél

Négy esetben avatkoztak be a tűzoltók.

HEOL

Forrás: Shutterstock

A vasárnapi szeles időjárás miatt a Heves megyei tűzoltókat négy alkalommal riasztották - tájékoztatta portálunkat hétfőn Nagy Csaba megyei katasztrófavédelmi szóvivő. Mint elmondta: háromszor a gyöngyösi, egyszer pedig az egri hivatásos tűzoltók érkeztek a káresethez.

Nagy Csaba közölte, hogy először Gyöngyösön, a Béke téren egy fenyőfa dől ki a helyéről. A tűzoltók motoros láncfűrész segítségével szüntették meg a forgalmi akadályt. Ezt követően Adácson, a Jókai Mór utcában egy távközlési oszlop dőlt ki, amelyet a gyöngyösi tűzoltók távolítottak el az úttestről. Egerben is gondot okozott a viharos időjárás, a Malomárok utcában egy faág hasadt le, és veszélyeztette az arra közlekedőket. A faágat a tűzoltók egy létra segítségével távolították el. Mátrafüred-Sástó határában pedig egy tízméteres fenyőfa dőlt a kerékpárútra. A gyöngyösi egységek láncfűrész segítségével oldották meg a problémát. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában