Baleset

2022.11.19. 06:43

Meghalt egy fiatal férfi a Kápolna melletti hármas ütközésben

24 éves férfi az áldozat, ő okozta a balesetet.

HEOL

Halálos baleset történ Kápolna mellett

Forrás: Agria Tv

Pénteken késő este a 3-as számú főút 115-ös kilométerszelvényében Kápolna közelében, eddig tisztázatlan körülmények között három személygépkocsi összeütközött, amelynek következtében a helyszínen egy ember életét vesztette - írja a police.hu.

A balesetben az egyik gépjármű sofőrje egy 24 éves káli férfi a helyszínen életét vesztette, további három személy pedig orvosi ellátást igénylő sérüléseket szenvedett. A rendőrség éjszaka befejezte a helyszínelést, a forgalom zavartalan.

Az autó eleje teljesen összeroncsolódott
Forrás: Agria Tv

Az egri és a füzesabonyi hivatásos tűzoltók több beszorult embert kimentenek, valamint áramtalanítják a járműveket - írja honlapján a megyei katasztrófavédelem.

Az Agria Tv információi szerint egy kocsi haladt Kápolna irányából Kerecsend felé, amikor egy szemből érkező kocsival érintőlegesen, majd a mögötte érkezővel frontálisan ütközött. A balesetet okozó 24 éves férfi jogosítvány nélkül, ittas állapotban vezetett, életét nem tudták megmenteni.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában