Baleset

2023.06.23. 14:58

Szalagkorlátnak csapódott egy autó az M3-ason

A baleset Füzesabony térségében történt pénteken délután kettő óra után.

HEOL

Friss

Véget ért a helyszínelés. Az M3-as autópálya Nyíregyháza irányába vezető oldalának 118-as kilométerében – Füzesabony közelében – 2023. június 23-án 14 óra után történt balesetnél a rendőrök befejezték a helyszínelést. A balesetben egy személy orvosi ellátást igénylő sérüléseket szenvedett. A forgalom zavartalan az érintett útszakaszon - áll a rendőrség közleményében.

Korábban írtuk

Szalagkorlátnak ütközött egy személyautó az M3-as autópálya 119-es kilométerénél, Füzesabony térségében. A gépjárműből, melyben négy ember utazott, kiszakadt a motor. A füzesabonyi hivatásos tűzoltók végzik a műszaki mentést, és letakarítják az úttestről a törmeléket. A baleset miatt a leállósávban halad a forgalom Budapest felé -  adta hírül a katasztrófavédelem.

Az Útinform tájékoztatása szerint, aki teheti a 114-es jelű  Füzesabony-Eger-Jászberény csomópontnál tud kerülni a 3-as főút felé, majd Mezőkövesdnél visszatérhet az autópályára.

A rendőrség közleményében arról tájékoztatta portálunkat, hogy az M3-as autópálya Nyíregyháza irányába vezető oldalának 118-as kilométerében – Füzesabony közelében – 2023. június 23-án 14 óra után nemsokkal egy személygépkocsi eddig tisztázatlan körülmények között megpördült, majd az árokba csapódva ált meg. A helyszínelést a rendőrök félpályás útlezárás mellett végzik. Torlódás várható! Kerülni a füzesabonyi lehajtónál tudnak.

(Főoldali képünk illusztráció, forrás: Rákóczy Ádám/Kisalföld)

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában