Hol lehet?

2023.08.17. 15:58

Köddé vált a terhes tinilány, miután egy gyöngyöspatai tanyára indult, keresik a rendőrök

Nagy erőkkel keresi a hatóság Rácz Valériát.

Heol.hu

A Mezőkövesdi Rendőrkapitányság körözési eljárást folytat Rácz Valéria 17 éves szomolyai lakos eltűnése ügyében - adta hírül a rendőrség a hivatalos oldalán

Mint azt a felhívásban írják, a lány 2023. augusztus 5-én lakásáról – a hozzátartozója elmondása szerint egy általa ismeretlen -  gyöngyöspatai tanyára távozott, azonban azóta ismeretlen helyen tartózkodik, a felkutatására tett rendőri intézkedések ez idáig nem vezettek eredményre. Rácz Valéria láthatóan állapotos, 153 centiméter magas, vékony testalkatú, hosszú haja barna és hullámos, szeme szintén barna. Eltűnésekor fekete színű pólót, kék farmernadrágot és fekete-fehér talpú cipőt viselt.

A körözési nyilvántartásból az is kiderült, hogy Zsák Terézia családsegítőnek a 2023. augusztus 16-án tett bejelentése alapján indult az eljárás a lány ügyében. Bejelentése szerint Valéria augusztus ötödikén 11 órakor a szomolyai lakcíméről ismeretlen helyre távozott, majd még azon a napon délután három órakor egy 16 év körüli Krisztián nevezetű és egy másik, 20-22 év körüli ismeretlen férfival megjelent a nagymamája lakásán, ahol magához vette személyes iratait. Ezután a lány közölte, hogy Gyöngyöspatára megy egy tanyára. Valéria ezt követően a két férfival távozott és azóta hollétéről információval nem rendelkeznek. 

gyöngyöspatai tanya, eltűnés, körözés
A keresett személy: Rácz Valéria 
Forrás: Police.hu

A Mezőkövesdi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki bármilyen információval rendelkezik a képen látható személy tartózkodási helyével kapcsolatban, hívja a Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-46/514-506-os telefonszámon. Továbbá a 107-es vagy 112-es központi segélyhívó telefonszámok a nap 24 órájában fogadják a bejelentők hívásait. A névtelenség megőrzése mellett is tehetnek bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 Telefontanú zöldszámán.

(Főoldali képünk illusztráció, forrás: Shutterstock)

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában