Brutális

2023.09.03. 18:03

Halálos áldozata, több sérültje is van az M3-ason történt tömegbalesetnek

Egy ember meghalt, hárman megsérültek abban a tömegbalesetben, amiben összesen 10 autó ütközött az M3-as autópályán vasárnap délután. Mentőhelikopter jött a sérültekért.

Mentőhelikopter érkezett a sérültekért az M3-ason történt tömegbalesetnek

Forrás: Vajda János/ Észak-Magyarország

Fotó: Vajda János

Súlyos tömegkarambol történt vasárnap délután az M3-as autópályán Atkár térségében. 

Az M3-as autópálya a Budapest irányába vezető oldalának 72-es kilométerében 2023. szeptember 3-án 17 óra körül több jármű összeütközött. A balesetben egy személy a helyszínen életét vesztette és - a jelenlegi adatok alapján - további három személy megsérült. Ez abból a sajtóközleményből derül ki, amelyet a police.hu-n tettek közzé vasárnap délután. 

Soltész Bálint rendőrségi sajtószóvivő elmondta: a helyszínelés idejére teljes útlezárás van érvényben, a Budapest irányába utazó járműveket a Gyöngyös-Kelet lehajtónál leterelik a pályáról, akik a Gyöngyös-Nyugat csomópontnál hajthatnak vissza.

Úgy tudjuk, összesen 10 jármű érintett, több baleset is történt egymás után. Értesüléseink szerint a karambolban elhunyt utas kirepült a járműből, valószínűleg nem volt bekötve. Több súlyos sérültről is tudunk, a helyszínre mentőhelikopter is érkezett, az egyik sérültet már el is szállította. 

Az Atkárnál, az M3-ason történt baleset körülményeiről egyelőre nem tudni többet.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában