Lopás

2023.09.09. 12:30

Nagy veszteség érte a Tisza-tónál nyaraló családot

Rémálommá vált a nyaralás egy család számára. Egy gyáli férfi a Tisza-tónál nyaralt, majd arra kényszerült, hogy bejelentést tegyen a rendőrségen.

Heol.hu

Érzékeny veszteség volt az ellopott pénz

Forrás: Police.hu

Még augusztus 19-én jelentette be a rendőrségen egy családjával a Tisza-tónál nyaraló gyáli férfi, hogy Tiszafüreden, a Kikötő körúton elhagyta a pénztárcáját. A tárcát a benne lévő iratokkal a helyi turisztikai irodában leadták, de valaki több százezer forintot és több mint 600 eurót kivett belőle - írja a Borsonline. A rendőrök adatgyűjtésbe kezdtek, tanúkat hallgattak ki, és a beszerzett kamerafelvételek több napos elemzését követően azonosították a feltételezett elkövetőt. Egy kenderesi nőt állítottak elő és hallgattak ki gyanúsítottként. A nő beismerte tettét. 

A rendőrök a nő lakásán megtalálták a pénz egy részét, amit lefoglaltak. A gyáli családapa visszakapta a pénzét, és többször elmondta a nyomozóknak mennyire hálás a munkájukért.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában