Munka közben

2023.11.17. 13:19

Halálos baleset történt a 25-ös főúton

Meghalt egy munkás a 25-ös főúton munka közben.

Halálos baleset történt a 25-ös főúton, Szentdomonkosnál a múlt héten, írta egyik olvasónk szerkesztőségünknek, hozzátéve: nem közlekedési baleset volt. Érdeklődött, mi történt ott valójában.

– Foglalkozáskörében elkövetett halált okozó gondatlan veszélyeztetés miatt, ismeretlen tettes ellen indított eljárást a Heves Vármegyei Rendőr-főkapitányság a november 10-én, a 25-ös főúton, Szentdomonkos külterületén  történt baleset miatt – válaszolta a heol.hu kérdésére Soltész Bálint, vármegyei rendőrségi sajtószóvivő.

 A rendőrségi közlésből kiderült, az érintett területen építési munkák folytak, s a baleset akkor történt, amikor az egyik munkagép tolatást végzett. Az ott dolgozó 66 éves férfi vesztette életét.

Úgy tudjuk: hogy a férfi egy mögötte álló teherautó és a tolató munkagép közé szorult, és olyan súlyosan megsérült, hogy az életét már nem lehetett megmenteni.

(Főoldali képünk illusztráció, forrás: Shutterstock)

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában