Rengeteg a baleset

2023.12.23. 19:32

Leesett a hó, szanaszét törnek a kocsik Hevesben

Rövid időn belül rengeteg baleset történt Heves vármegyében szombaton este, ugyanis megváltoztak az útviszonyok, újra hó borít mindent.

Heol.hu

21:45

Az Agria Tv Facebook-bejegyzésében írta, a mentők két könnyű sérültet szállítottak kórházba a gyöngyöspatai balesetet követően.

20:34

Baleset történt Gyöngyöspatánál is. Torlódás várható, lassú haladás lehetséges - írja a Rutin.

A katasztrófavédelem tájékoztatása szerint félpályán lezárták az érintett útszakaszt (Gyöngyöspata és Gyöngyöstarján közötti út 12-es kilométerszelvényénél) a baleset miatt, ahol egy mikrobusz és egy személyautó ütközött össze. A járművekben összesen öten utaztak. A gyöngyösi hivatásos tűzoltók és a társhatóságok félpályás útlezárás mellett dolgoznak a balesetnél.

20:20

Egy ember meghalt a nagyrédei balesetben.

20:15

Összeütközött két gépkocsi a 3-as főút 34-es kilométerszelvényénél, Gödöllő térségében. Az ütközés erejétől az egyik jármű az árokba borult. A gödöllői hivatásos tűzoltók érkeztek a helyszínre, ahol egy sávon halad a forgalom az érintett útszakaszon - írja a katasztrófavédelem.

19:46

Gyöngyösön, a Vásár utca 2. számnál helyszínelnek a rendőrök baleset miatt, a helyszíni szemle várhatóan 1 óra, forgalomkorlátozás nincs.

19:32

Összeütközött két gépkocsi az M3-as autópálya 73-as kilométerszelvényénél, Atkár térségében, a Miskolc felé vezető oldalon. A járművek a belső sávban, a forgalommal szemben okoznak akadályt. A gyöngyösi hivatásos tűzoltók teljes útlezárás mellett kezdték meg a műszaki mentési munkálatokat - adta hírül a katasztrófavédelem.

A Rutin szerint baleset történt Egerben, a Malomárok utca 5. számnál. A helyszíni szemle időtartama várhatóan 1 óra. A helyszínen forgalomkorlátozás nincs.

Szintén baleset történt az M25-ös autópálya Budapest irányából vezető oldalon, a 2. kilométerszelvénynél. A helyszíni szemle időtartama várhatóan 2 óra. A helyszínen torlódás, útlezárás nincs.

Nagyrédén, a Hunyadi utca 56. számnál is helyszínelnek a rendőrök baleset miatt. A helyszíni szemle időtartama várhatóan 2 óránál több. A helyszínen teljes útlezárás van érvényben.

(Főoldali képünk illusztráció, forrás: Shutterstock)

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában