Árulta

2024.04.02. 12:41

Kábítószer, ékszer volt az adácsi drogdíler lakásán

A gyöngyösi nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki azt az adácsi férfit, akinek a bíróság elrendelte a letartóztatását. A lakásán kábítószergyanús anyagot, ékszereket találtak.

Heol.hu

A Gyöngyösi Rendőrkapitányság Felderítő Alosztálya március 27-én délután tartott kutatást egy adácsi lakos otthonában, mivel információ merült fel, hogy hónapok óta kábítószert árul a településen - adta hírül honlapján a rendőrség.

Kábítószert, ékszert találtak a rendőrök az adácsi díler lakásán
Kábítószert, ékszert találtak a rendőrök az adácsi díler lakásán
Forrás: police.hu

A rendőrök őrizetbe vették a 30 éves férfit, majd gyanúsítottként hallgatták ki. A lakásában több mint 300 gramm droggyanús fehér port, a terjesztéshez szükséges csomagolópapírt, mérleget találtak, tovább nagyobb mennyiségű pénzt, illetve ékszert is lefoglaltak - írta a rendőrség.

Kábítószert, ékszert találtak a rendőrök az adácsi díler lakásán
Ékszereket is lefoglalt a rendőrség
Forrás: police.hu

A nyomozó hatóság kezdeményezte az elkövető letartóztatását, melyet a bíróság március 30-án elrendelt. Új pszichoaktív anyaggal visszaélés bűntett gyanúja miatt indult ellene eljárás - tették hozzá.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában