Előadás

2023.10.01. 18:03

A polgármestert is lenyűgözte a hatvani iskolások mesemusicalje

Horváth Richárd csak szuperlatívuszokban tudott írni a gyerekek előadásáról.

Heol.hu

– Ma este másodjára is megtekinthettem a Kossuth Lajos Általános Iskola Álomutazó mesemusicaljét, ami ezúttal a Daliban került megrendezésre – kezdte Facebook-bejegyzését Horváth Richárd még szombaton.

A hatvani polgármester emlékeztetett arra, hogy a nagyszabású produkcióban mintegy 110 lelkes diák és 3 pedagógus felemelő előadását láthattuk.
– A kossuthos tanulók sokat dolgoztak azon, hogy ismét színpadra állítsák az előadást, hiszen újra át kellett venniük az egész darabot, ráadásul voltak diákok, akik már azóta elballagtak az intézményből. A nagyszabású produkcióban mintegy 110 lelkes diák és 3 pedagógus felemelő előadását láthattuk, azonban az egész iskola részt vett az előkészületekben, hogy minél hatékonyabban segítsék az előadók munkáját. A darab a jelenkorban játszódva, a mai világunk problémáira világított rá őszinte gondolatokkal, nagyon tanulságos módon – fogalmazott.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!