JÁTÉKOS SPORTVERSENY

2019.02.05. 17:22

Hunyadi: a ráadás döntött a döntőről

Március elején Mezőtúron méretik meg magukat.

B. Cs.

Az Egri Hunyadi Mátyás Általános Iskola csapata szerezte meg az elődöntő aranyérmét és készülhet a fináléra Beküldött fotó

Kiélezettebben már nem is alakulhatott volna az Egerben rendezett országos elődöntő, amelynek végén a Hunyadi iskola diákjai örülhettek elsőségnek.

Negyvenegy-negyvenegy. Pontszámból ennyi szerepelt az Egri Hunyadi Mátyás Általános Iskola és a Miskolcról érkezett Gyarmati Dezső Sport Általános Iskola csapatának neve mellett végeredményként. Az egri Eszterházy csarnokban öt intézmény alakulatának résztvételével lebonyolított elődöntőn tíz versenyszám befejezését követően így nem tudtak győztest hirdetni. Plusz egy játékra volt szükség, ahol Molnár Krisztina és Mezeiné Mohos Beatrix testnevelő-felkészítők tanítványai, ha csak másodpercekkel is, de jobbnak bizonyultak a borsodiaktól.

Az Egri Hunyadi Mátyás Általános Iskola csapata szerezte meg az elődöntő aranyérmét és készülhet a fináléra Beküldött fotó

Az Alföldi Kornél, Báder Barnabás, Barta Zsófi, Beke Barnabás, Bérczessy Sarolta, Berger Patrik, Gombás Csenge, Janohin Péter, Király Piroska, Kovács Kristóf, Lakó Botond, Nagy Nelli, Novák Zsófia, Petre Liza, Szűcs Boglárka, Tóth Gréta, Tuza Botond és Vratarics Milán alkotta gárda ezek után készülhet a fináléra. Az országos döntőbe jutott csapatok március elsején és másodikán Mezőtúron méretik meg magukat.

Az elődöntő végeredménye

1. Hunyadi, Eger 41 pont

2. Gyarmati, Miskolc 41 pont

3. Szent Imre, Miskolc 28 pont

4. Lenkey, Eger 20 pont

5. Balassagyarmat 20 pont

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában