KÉZILABDA

2019.10.26. 09:32

Gyöngyösön ösztönző a közeg az előrébb lépéshez

Eddigi hét bajnoki mérkőzéséből ötöt megnyert a HE-DO B. Braun Gyöngyös NB I.-es férficsapata, amely a címvédő Veszprém és a Szeged mögött harmadikként várja az őszi szezonból hátralévő hat összecsapást.

Sike Károly

Konkoly Csaba sikerre éhes kézilabdázókkal dolgozhat

Forrás: Heves Megyei Hírlap

Fotó: Czímer Tamás

– Parádés sorozat! Mi a csapat legfőbb mozgatórúgója?

– Remek mentalitású, kiváló sportemberek alkotják a keretet, ami hozza magával a sikereket – válaszolt a gyöngyösiek vezetőedzője, Konkoly Csaba. – A kiegyensúlyozott, jó teljesítmény a fegyelmezett, alázatos munka gyümölcse. Minden dicséretet megérdemelnek a srácok, akik emberileg is közel állnak egymáshoz. Az egység megkérdőjelezhetetlen.

Konkoly Csaba sikerre éhes kézilabdázókkal dolgozhat Fotó: Czímer Tamás / Heves Megyei Hírlap

– Rendkívül sokrétű a csapat, az edző munkáját megkönnyíti, hogy széles a merítési lehetőség. Ez mennyit számít?

– Igyekeztünk úgy igazolni, hogy olyan sikerre éhes kézilabdázók kerüljenek a klubhoz, akik amellett, hogy nálunk tovább bontogathatják a szárnyaikat, a csapat teljesítményéhez is képesek hozzátenni. Itt kihozhatják magukból a maximumot, amivel mindenki jól jár.

– Mi az, ami még emellett hozzájárul a sikerekhez?

– A vezetés jóvoltából minden tekintetben stabil, megnyugtató a háttér, a létesítmény adottságai ideális munkakörülményeket teremtenek. Rehabilitációs stábunk tagjai folyamatosan nézik és mérik a játékosokat, ezen kívül kiváló gyógytornász áll a rendelkezésünkre.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában