JÁTÉKOS SPORTVERSENY

2020.02.04. 11:34

Az egri Hunyadi simán nyerte az országos elődöntőt

Krumpliültetés, négykézlábjárás és labdahordás is szerepelt a feladatok között.

B. Cs.

Az egriek vették a legjobban az akadályokat Beküldött fotó

Az Egri Hunyadi Mátyás Általános Iskola csapatának győzelmével ért véget a játékos sportverseny diákolimpia országos elődöntője. A Molnár Krisztina és Mezeiné Mohos Beatrix testnevelők által felkészített megyeszékhelyiek a Jászberényben rendezett I–II. korcsoportos megméretésen négy riválist utasítottak maguk mögé, miután a felsőtárkányiak és a szegediek lemondták a viadalt.

A próbtételek között krumpliültetés, négykézlábjárás, alagúton át, utazó labda, hídakadály, labdahordás, Rakd a botot! – Szedd a botot!, szlalom kézilabda és alagútakadály teljesítése szerepelt. Ezeket olyannyira sikerrel tudták le a hunyadisok, hogy a végén négypontos előnnyel végeztek az élen, és készülhetnek a március 6–7-én Székesfehérváron lebonyolítandó országos döntőre.

Az egriek vették a legjobban az akadályokat Beküldött fotó

Az országos elődöntő végeredménye

1. EGRI HUNYADI MÁTYÁS ÁLTALÁNOS ISKOLA (Alföldi Kornél, Beke Barnabás, Debreceni Janka, Gombás Csenge, Harmath Lídia, Horváth Laura, Jankó-Boldizsár Marcell, Khamkon Master Dechwat, Király Piroska, Kun Nándor, Lakó Botond, Márkus Petra, Nagy Nelli, Novák Zsófia, Petre Liza, Tuza Botond, Varga Lőrinc, Vratarics Milán) 46 pont

2. Jászberény Nagyboldogasszony Kat. Ált. Isk. 42

3. Szolnok Szegő Gábor Ált. Isk. 23

4. Balassagyarmat Dózsa György Ált. Isk. 20

5. Hódmezővásárhely Szent István Ált. Isk. 19

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában