Sakk

2021.12.07. 18:23

Sakk NB II: a Kékesi SE első táblása ötórás partit nyert

A gyöngyössolymosiak fölényesen győztek, az egriek házigazdaként remiztek az NB II. Erkel-csoportjának 3. fordulójában.

B. Cs.

Istvanovszki Martin. Csata előtt

Forrás: Czímer Tamás/Heves Megyei Hírlap

FÓTI SE–KÉKESI SE 2,5:9,5

GYŐZTEK: Istvanovszki Martin, Blaskó István, Bohati Tamás, Bunda Viktor, Mede István, Egyed András, Görcsi Gábor, Harmatosi József, Peredi Olivér
REMIZETT: Boricsev Oleg.
– A mérkőzés első felében mindkét csapat jól összpontosított a játékra, ezért kiegyenlítetten alakulatak a játszmák – számolt be a vendégek játékosa, Barna Nándor. – Az egyenlő küzdelmet elsőként Görcsi Gábor győzelme törte meg, aki remek támadást indított és védhetetlen helyzetbe hozta ellenfelének királyállását. Ezek után sorra jöttek a sikerek, a mieink remek formát mutatva fölényesen győztek. A legizgalmasabb és leghosszabb játszma az első táblán zajlott, ahol Istvanovszki Martin felvállalta a mindig éles csatát hozó, ellentétes oldalra történő sáncolást. A több mint öt órás partiban végül magabiztos játékkal megszerezte a győzelmet.

 

EGRI BOLYKY BÁSTYA SE–GÖDÖLLŐI SBE 6:6

GYŐZTEK: Jurácsik József, id. Vajda Albert, Kis József, dr. Gordos Csaba.
REMIZTEK: Huszár Lóránt, Vas Vince, András Imre, Losonczy István.
– A második helyen álló gödöllőiek elleni mérkőzés végén nagy küzdelemben, igazságosnak mondható döntetlennel zárult – értékelt az egri egylet elnöke és játékosa, id. Vajda Albert. – Ezzel az eredménnyel feljöttünk a hetedik helyre. Ezúton szeretnék köszönetet mondani a Bartakovics Béla Közösségi Ház vezetőségének és munkaközösségének, akik nagyszerű feltételeket biztosítottak a mérkőzés lebonyolítására.

 

Az Erkel csoport állása
 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában