Labdarúgás

2022.01.29. 14:16

Jelentős részben kialakult a gólgálát tartó Eger SE kerete (videó)

A Felvidékről érkezett rimaszombatiak ellen kiütéses győzelemmel folytatta téli felkészülési mérkőzéseit az Eger SE NB III-as csapata.

Bódi Csaba

Olasz Dénes (a labdával) betegség után két góllal tért vissza

Forrás: Lénárt Márton/Heves Megyei Hírlap

Szinte teljes egészében kialakult az egriek játékoskerete a tavaszi folytatásra. Egy érkező még elképzelhető, miközben az idáig teszten lévők meggyőzték az ESE szakmai stábját arról, hogy érdemes őket leigazolni. Így aztán kapusként a 21 éves Fedinisinec Eduárd (Balassagyarmati VSE), a 19 éves Batta Gergő (Cigánd SE), a 18 éves Dobler Szabolcs (UTE), a 19 esztendős Rébék Richárd (Makó), a 18 éves Medveczki Máté (UTE) és a 23 esztendős Lencsés Balázs (Dorogi FC) szerepel az érkezők listáján. Utóbbi védő a rimaszombatiak ellen mutatkozott be a piros-kékeknél. A 18 esztendős Jancsó Csaba (Mol Fehérvár II.) egy hete a Cegléddel szembeni gyakorló mérkőzésen megsérült, de várható, hogy kap még lehetőséget a bizonyításra.

 

A felvidéki vendégekkel szembeni edzőmeccsről betegség, illetve sérülés miatt Tóth Ákos, Hegedűs Dávid és Antal Zsolt hiányzott. Ugyanakkor visszatért a pályára Olasz Dénes, aki újra bizonyította, hogy vérében van a gólszerzés. A szlovák III. osztályban szereplő látogatók ellen aztán két fiatal, Berki Péter és Nagy-Kolozsvári Dániel is betalált a kapuba. Az első játékrészben szerzett három találat követően a második félidőben még fél tucat hazai gólnak örülhettek a drukkerek.

 

Ez a siker az jelentette, hogy negyedik edzőmeccsét is megnyerte az ESE, amely gárda előzőleg a Nyíregyháza Sp. II. (3–0), a Ceglédi VSE (2–1) és a Tiszafüredi VSE (1–0) ellen győzött.

 

A bajnoki főpróbát jelentető ötödik felkészülési mérkőzésen február 6-án, vasárnap 13 órakor DVTK II. lesz az ellenfél – kedvező idő esetén már a Szentmarjay-stadionban.

 

EGER SE–MFK RIMAVSKÁ SOBOTA (szlovákiai) 9–0 (3–0)

 

Eger, Felsővárosi Spt. V.: Ducsai József (Varga G., Kincses).

 

Eger: Varga H. – Valkay, Zimányi, Lencsés – Batta, Nagy-Kolozsvári, Dobler, Medveczki, Hadnagy – Olasz, Nagy G. Csereként pályára lépett: Juhász G., Debreczeni, Farkas K., Berki, Rébék, Vajda, Pál, Berki.

 

Gól: Nagy G. (25.), Olasz (43., 45.), Berki (50., 81.), Valkay (58.), Pál (72.), Nagy-Kolozsvári Dániel (82., 84.).

 

Szekeres Adrián: – Ezúttal a támadó zónában a pontosításra helyeztük a hangsúlyt. Az boldoggá tesz, hogy a játékosok kiadtak magukból mindent. Ha nem így álltak volna a mérkőzéshez, nem született volna ekkora különbségű győzelem és annak is örülök, hogy a taktikai elemeket, így például a letámadást, akkor is jól alkalmazták, amikor már nagy fölénnyel vezettünk. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában