Duatlon

2022.04.12. 08:33

Egri Futó és Triatlon Klub: négy érem a Fergetegről

Minden színű medálból jutott az Egri Futó és Triatlon Klub szenior korú versenyzőinek Újszilváson.

B. Cs.

Lajszner Lajos, Fodor-Fejes Adrian Adél, Katona-Mező Ildikó és Katona Zsolt

Forrás: Egri FTK

A 2. Fergeteg duatlon utánpótlás ranglista verseny, Amatőr-kupa és Para OB az országos duatlon versenysorozat második versenyét jelentette a Pest megyei településen. A Fergeteg Abony SE rendezvényének sprint versenyszámában 5 kilométer futás, 20 kilométer kerékpározás és újra 2,5 kilométer futás várt az indulókra. 
Az Egri Futó és Triatlon Klub tagjai közül a szenior II. kategóriában kiemelkedő időeredményt ért el a Katona házaspár. A nőknél Katona-Mező Ildikó az 1. (1:13:42 óra) míg párja, Katona Zsolt a 2. (1:05:47) helyet szerezte meg. A szenior IV. korcsoportban Fodor-Fejes Adrian Adél a 2. (1:24:55), Lajszner Lajos pedig a dobogó 3. (1:18:26) fokára állhatott fel. A reggeli csípős hideg után a rajtra már 10–12 Celsius fokig emelkedett a hőmérséklet, ezzel együtt megérkezett az áprilisi bolondos szél is. Remek körülmények között futhattunk, technikás pályán kerékpározhattunk – számolt be a rendezvényről Fodor-Fejes Adrian Adél.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában