Erősport

2022.07.29. 11:05

Fekete László szívesen hozna újabb erősember versenyt Egerbe

Osztatlan sikert aratott a múlt hét végén rendezett öt nemzet erősembere verseny a Dobó téren. Az esemény főszervezője, Fekete László elmondta: a maguk részéről nyitva hagyták a kaput a későbbi visszatéréshez.

S. K.

Az Erőss út Kft. tulajdonosával, Erőss Róberttel (balról) már sikerült megállapodni az esetleges folytatásról

Forrás: beküldött fotó

– Döntő részt a mindenkori városvezetésen múlik, hogy ehhez hasonló vagy akár népesebb rendezvénnyel is megjelenjünk az egri sportpalettán – válaszolt a versenybíróként is tevékenykedő 64 esztendős Fekete László, aki 1988 és 1997 között kilenc évig volt a Magyarország legerősebb embere cím birtokosa. – A tomboló kánikula ellenére a verseny ideje alatt mintegy 2000 ember gyűlt össze a magyar történelem egyik illusztris színterén, a visszajelzések alapján pedig igazán különleges sportélményben volt részük. Nyitottak vagyunk arra, hogy kibővített mezőnnyel, akár tíz nemzet erősembereit felvonultató viadallal térjünk vissza a városba. Nem titok, a későbbiekben skandináv erőművészek bevonásával helyeznénk még magasabb szintre a rendezvényt.
A viadalon öt versenyszámból álló próbatétel várt a résztvevőkre. A magyarok mellett cseh, szlovák, lengyel és román indulókat felvonultató öt nemzet erősember versenyen Fekete Miklós fogadhatta a győztesnek járó gratulációt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában