Labdarúgás

2022.10.28. 14:10

Az Egri Dózsa SC hajdani futballistái újra együtt nosztalgiáztak

Pócsik János tavaly megígérte, hogy 2021-es első találkozót idén újabb követi az Egri Dózsa SC öregfiúinak. A szervezést és a vendéglátást magára vállaló egykori szélső jóvoltából ezúttal is lehetőség nyílt a közös élmények és az emlékek felidézésére.

Bódi Csaba

A rendezvényre az Egri Dózsa SC öregfiúin kívül további vendégek is meghívást kaptak

Forrás: Lénárt Márton/Heves Megyei Hírlap

– Sokat kaptam a focitól és ahogy tudom, ezt megpróbálom valamilyen formában visszaadni. Jó, ha az ember lelkiismerete megszólal és itt nem áll meg, hanem ez tettekben is megmutatkozik. Éppen ezért, amíg erre módom nyílik, minden évben megrendezzük ezt az összejövetelt – mondta Pócsik János a Juhász Testvérek Pincészetében tartott sportbaráti találkozón. 

Csank Jánoshoz (balról) házigazdaként Pócsik János beszélt
Forrás: Lénárt Márton/Heves Megyei Hírlap

Noha hangulatfelelősként   Dj. Barta Zsolt és a harmonikás, Szabó Ádám kiváló zenékről gondoskodott, az öregfiúk leginkább arra vágytak, hogy  beszélgessenek egymással, miután megemlékeztek azokról, akik már nem lehetnek köztük.

–  Ahogy tavaly, ezúttal is örömmel jött mindenki, sőt, akadtak újak is. Sajnos az is igaz, hogy egy év nagyon meglátszik már ebben a korban, vagyis a 60–70 esztendős korosztályban. Azonban ezt a tényt hátra hagytuk és inkább foglalkoztunk a viszontlátással, bízva abban, hogy 2023-ban ismét találkozhatunk – tekintett előre Pócsik János.  

Szabó András, Forgó János, Bartha András, Benke Ferenc és Szűcs István
Forrás: Lénárt Márton/Heves Megyei Hírlap

Az idei résztvevők – Csuhay József, Galántai Tibor, Szabó András, dr. Miksi Gyula, Megyesi Ferenc, Lengyel Lajos, Rozsnaki István, Zsidai József, Bartha András, Vígh Tibor, Birincsik József, Csank János, Horváth Sándor, Benke Ferenc, Forgó János, Tátrai Imre, Szűcs István, Lakatos Károly, Márta Sándor, Tóth Miklós, Antal Ferenc, Bajnóczi István, Balázs Zoltán, Magos Csaba, Barta László, Zágonyi Sándor, Fitala Zolán, Fodor Pál, Varga Iván, Méhesi Ferenc és Csepregi János, Pócsik János. 

 

Címkék#öregfiúk

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában