Labdarúgás

2023.04.05. 06:57

A Hevesi LSC három gólja hét pontot hozott három mérkőzésen

A 2022/23-as bajnoki évben még nem akadt olyan sorozata a Hevestherm-Hevesi LSC csapatának, amilyet az elmúlt hetekben produkált a gárda.

B. Cs.

Forrás: Heves Megyei Hírlap Grafika

A játékos-edzőként Besenyei Ferenc vezette hevesiek sorban három mérkőzésen maradtak veretlenek. A széria két 1–0-s idegenbeli győzelmet (Marshall ASE 1–0, Bélkő SE Bélapát 1–0) és közte egy hazai döntetlent (Gyöngyöshalász 1–1) tartalmaz. A 18., legutóbbi játéknapon Bélapátfalván vágott vissza a HLSC a „Kiskékekek” az ősszel hazai környezetben elszenvedett 3–2-es vereségért.

A győztes gólt Volyák Péter szerezte a 45. percben, ám a 27 éves középpályás érdemjegyét lehúzta, hogy a 75. percben a kiállítottak sorsára jutott.

Újabb sikerükkel a hevesiek felléptek a 8. helyre, ám a 16 mérkőzésen gyűjtött 20 pontot a hétvégén nem gyarapíthatják tovább, mert szabadnaposok lesznek. Erre legközelebb április 15-én nyílik lehetőségük az egerszalóki, helyosztónak számító összecsapáson.

Az I. osztályú bajnokság állása
Fotós: Bódi Csaba / Forrás: adatbank.mlsz.hu


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában