Labdarúgás

2023.04.05. 20:00

A Hevesvezekény két győzelemmel állt talpra a 2–12-es pofon után

Legutóbbi két idegenbeli mérkőzését megnyerte a Heves II.-Hevesvezekény csapata, amely gárda a vármegyei II. osztály 11. helyéről várhatja a szombati folytatást.

B. Cs.

Forrás: Heves Megyei Hírlap Grafika

Idei öt meccséből négyet vendégként játszotta Kiss József együttese. A tavaszi rajton a Tarnamente SSZE otthonában elért 2–1-es győzelem kiváló rajtot jelentett. A Poroszlótól hazai pályán elszenvedett 5–1-es vereség éppen emiatt érte mélyütésként a vezekényieket, ám jött ettől rosszabb! Visontán 7–1-es zakóba szaladt bele a gárda. 

A két kudarc azonban nem törte meg a télen Hevesről rutinos játékosokkal (Pusoma Róbert, Somodi Krisztián, Vágó Zoltán) erősített gárdát. Előbb Abasáron győztek 1–0-ra Kiss Mátéék, majd 20. fordulóban Atkáron Lukács Csaba góljával újra egygólos sikert arattak. Mindez elegendő volt ahhoz, hogy egyeőre a középmezőny végén stabilizálja a helyét a Heves II.-Hevesvezekény.

A II. osztály állása
Forrás: adatbank.mlsz.hu

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában