Speciális sport

2023.06.07. 16:45

A füzesabonyiak otthon tartották a 18. Füzes-kupát

Az Aranyhíd Integrált Szociális Intézmény Heves Vármegye tizennyolcadik alkalommal bonyolította le a Füzes-kupa elnevezésű sportnapot.

B. Cs.

A füzesabonyiak nem engedték át másnak a serleget

Forrás: Aranyhíd

A társintézmények közül Tápiógyörgye, Bélapátfalva és Hejőbába csapata fogadta el a füzesabonyi vendéglátók meghívását, de a mezőny tagjai voltak az andornaktályai telephelyen élő ellátottak is.

„Nagy lelkesedéssel készültünk, mivel a koronavírus-járvány óta most sikerült újra megrendezni a sportnapot – szerepel a szervezők által közreadott beszámolóban. 

– Az ellátottak már nagyon várták a találkozást, hiszen számukra mindig pozitív feltöltődést nyújt egy ilyen alkalom. A kedvezőtlen időjárás ellenére nagyon jó hangulatban zajlottak a versenyek az intézmény aulájában. A versenyzők kosárra dobásban, kiskapura rúgásban, medicinlabda dobásban és darts-ban mérethették meg magukat.” 

Az eredmények összesítését követően kiderült, hogy újból a hazaiak végeztek az élen, így maguknál tartották a Füzes-kupát, ami ösztönzőleg hat a sportfoglalkozásokon történő részvételre.

„Külön köszönjük a részvételt a füzesabonyi Széchenyi István Általános Iskolának, amelynek diákjai már több alkalommal vettek részt rendezvényünkön”. 

A rendezvény létrejöttét az Aranyhíd Alapítvány támogatta.
 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában