Labdarúgás

2023.06.21. 21:44

Nagyrédére korábbi bajnokcsapat edzője tér vissza

A 2022/23. évi Heves vármegyei II. osztályban bronzérmet szerzett Zagyvaszántó SE edzője, Török János visszatért korábbi sikerei színhelyére.

B. Cs.

Török János (balról) és Fehér Gyula egymás tenyerébe csapott

Forrás: Nagyréde SE

A hírt a Nagyréde SC elnöke, Fehér Gyula közölte portálunkkal. A szőlőskertiek első embere megállapodást között Török Jánossal, így a legutóbb Zagyvaszántón dolgozott szakember veszi át a vármegyei III. osztály Délnyugati csoportjának bajnoki címét elhódított gárda irányítását. 

A tréner a 2014/15-ös idényben szerzett megyei I. osztályú aranyérmet a rédeiek mesterként, ahová előbb 2016-ban, majd pedig idén nyáron tért vissza. A vármegyei III. osztályban Vidák János (Boni) vezényelte a rédeieket.

– Nagy terveket szövöget a Fehér Gyula elnök irányította vezetés és szívesen veszek részt ebben a munkában – mondta Török János. – Szeretnék úgy megerősíteni a játékoskeretet, hogy reális esélyünk legyen feljutó helyen végezni a 2023/24-es a vármegyei II. osztályú bajnokságban. Vagyis, ha az elképzeléseket sikerül valóra váltani, akkor újabb osztályt válthat a Nagyréde SC. Ezért dolgozunk majd úgy, hogy július 15-én találkozunk először az addigra már várhatóan felfrissített keret tagjaival.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában