Klubélet

2023.07.04. 19:42

Amikor nem edző, akkor ápol a nagyfügedi szakember

Óvodások és szépkorúak is megjelentek, de leginkább fiatal labdarúgók vettek részt az Együtt a Gyermekekért Sport és Kulturális Egyesület nagyfügedi Egészségnapján.

Bódi Csaba

Botos Ervin, ha szükséges, vérnyomást mér

Forrás: Beküldött fotó

A Semmelweis-nap alkalmából lebonyolított rendezvényen a helyi sportélet meghatározó alakja más szerepkörben tűnt fel.

– A Magyar Vöröskereszt Heves vármegyei szervezetének képviseletében Gortváné Mészáros Ibolya és lánya, Emma az újraélesztésről tartott előadást – mondta az Együtt a Gyermekekért Sport- és Kulturális Egyesület elnöke, Botos Ervin, aki ezúttal ápolói szerepkörben is példát mutatott. 

– Életmód-tanácsadás és önismeret témakörben Tóthné Tóth Zsuzsannát hallhatták a megjelentek, míg Jáger József ortopédlábbeli-készítő, talpfelmérés végzett. Bozsik Yvette és Bozsik András a felelős állattartás fontosságára hívta fel a figyelmet. 

A megjelentek döntő többségét a fiatal focisták alkották
Forrás: Beküldött fotó

Kobolák Nikolett, Nagy Gabriella, Szilágyi Erzsébet és Botos Ervin fizikális szűrővizsgálatokat tartott.

– Amikor nem edző vagyok, akkor a szakmámban is segítséget nyújtok a lakosság és a sportoló fiataloknak – közölte a szervező. 

– Ezzel a rendezvénnyel kifejezzük az elhivatottságunkat. Átadjuk a segítségnyújtáshoz és az alapfokú életmentő alapellátáshoz szükséges információkat, ugyanis ezt nem lehet korán elkezdeni és minden korosztálynak nagyon fontos. Akadt olyan is, aki mindössze négyévesként vett részt az Ambubabán végrehajtott újraélesztési előadáson. Hálás vagyok, hogy ilyan tagjai vannak az Együtt a Gyermekekért Sport és Kulturális Egyesületnek, mert csak közösen vagyunk képesek ilyen színvonalú eseményeket lebonyolítani.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában