Labdarúgás

2023.08.12. 21:26

Eger SE: heti hetes, jó alap és fátyolos tekintetek a hölgyektől

A 2023/24-es bajnoki év első tétmérkőzését simán nyerte az Eger SE női csapata.

Bódi Csaba

André Antónia (a labdával) két góllal mutatkozott be az egrieknél

Forrás: Lénárt Márton/ Heves Megyei Hírlap

A Simple női kupa 1. fordulójában:

EGER SE–KAZINCBARCIKAI SC 7–0 (3–0)

Eger, Felsővárosi Spt. V.: Medve Dóra (Arany L., Medvegy Zs.).
EGER: Ősz Cs. – Polányi P. (Kovács N., 46.), Gyöngy G. (Mátyás P., 59.), Végh K. (Szunyogh N., 79.), Pintér P., Bederna B., Végh D. (Kovács B., 79.), Kota Sz. (Kóka J., 59.), Vig K., André A., Borosi D. Edző: dr. Vitányi László.
KAZINCBARCIKA: Kovács Zs. – Buda-Tóth P., Csuhán-Demeter Zs., Boros A., Tóth F., Tőzsér V., Gál V., Gergely V. (Petrovics R., 78.), Kin L., Vincze B., Hanászné Magyar R. (Farkas Zs., 78.). 
GÓL: André A. (20., 31.), Végh K. (28.), Vig K. (47.), Kóka J. (62.), Pintér P. (64., 82.).

DR. VITÁNYI LÁSZLÓ: –  Nyilvánvalóan fontos az, hogy nyertünk, ezt nem lehet elvenni a lányoktól. Ettől függetlenül rengeteg olyan dolgot láttam, amivel elégedetlen vagyok. Megbeszéltük, hogy miket szeretnék látni, milyen zónákban, mit szeretnék várni a bizonyos játékosoktól. Ez sajnos nem mindig valósult meg, az első félidőben még kevesebbszer, mint a másodikban. De összességében alapnak úgy gondolom, hogy biztató volt, amit ma láttunk a lányoktól, ám azért ezen jóval többet kell dolgozni, ha komolyabb célokért akarunk küzdeni. Mindenképpen szeretném megköszönni a rengeteg kilátogató szurkolónak a biztatást, és az, hogy a végén vastapssal jutalmazták a lányokat, páran szinte meg is könnyezték.


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában