Labdarúgás

2023.08.30. 20:23

FC Hatvan: az edző szerint a csapat saját magát verte meg

A diósgyőri tartalékgárda ellen veszítette el őszi veretlenségét az FC Hatvan csapata az NB III. Északkeleti csoportjának 5. fordulójában.

Füzesi Bálint

Zoran Szpisljak szomorúan nyugtázta az idénybeli első vereséget

Forrás: Czímer Tamás/Heves Megyei Hírlap

DVTK II.–FC HATVAN 2–1 (1–1) 

Miskolc, DVTK Edzőközpont, 200 néző. V.: Leél-Őssy Ádám (Benkő, Sztányi).
DVTK: Bánhegyi – Bacsa, Szamosi, Papp, Csatári, Vincze D. (Balázsi, 83.), Kövesi (Hetyei, 66.), Fekete V. (Sáreczki, 89.), Zrnic, Demeter, Ferencsik. Edző: Szamosi Tamás.
HATVAN: Menczeles – Takács, Szabó Sz., Czibolya (Panyi, 71.), Kitl, Karácsony, Sárossy, Burzi (Benkó, 79.), Tarjáni, Dinka (Fellner, 79.), Fekete K. Edző: Zoran Szpisljak.
GÓL: Vincze D. (8.), Papp (79.), ill. Karácsony (24. – 11-esből).
JÓK: az egész hazai csapat, ill. senki.

A játéknap teljes eredménylistája 
Forrás:  adatbank.mlsz.hu


SZAMOSI TAMÁS: – Nagyon jó csapat ellen játszottunk, és a második félidei harcos játékunknak köszönhetően megérdemelten győztünk. Ugyanezzel a hozzáállással és mentalitással kell folytatni, a DVTK erényeit kell felvonultatnunk a továbbiakban is.
ZORAN SZPISLJAK: – Saját magunkat vertük meg. Hátrányból gyorsan visszahoztuk a meccset, majd jól tartottuk távol ellenfelünket a kapunktól, de sajnos helyzeteinket kihagytuk, a DVTK-nak pedig nem kellett sok, a második félidőben a hazai gárda értékesítette egyetlen lehetőségét.

Az Északkeleti csoport állása
Forrás:  adatbank.mlsz.hu

KÖVETKEZIK: FC Hatvan–Putnok, szeptember 3., vasárnap, 16.00.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában