Beszélgetés

2023.08.22. 08:30

Különleges pólós ereklye birtokosa az egri fideszes képviselő + videó

Kovács Cs. Tamás nemcsak politikusként, de nemzetközi vízilabda-bíróként is rengeteg tapasztalatot szerzett az elmúlt években.

Heol.hu

Kovács Cs. Tamásról, az egri Fidesz-frakció önkormányzati képviselőjéről sokan tudják a városban, hogy a politika mellett a vízilabda a másik szenvedélye; olyannyira, hogy játékvezetőként is rendszeresen tevékenykedik a medence partján. Tamással a napokban Sütő Gergő, az Egri Vízilabda Klub kommunikációs munkatársa készített egy interjút, amelyben a vízilabda volt a téma, s egyebek mellett szóba került az idei hosszúra nyúlt idény, valamint egy különleges ereklye, egy dedikált labda is.

A beszélgetést az Egri Vízilabda Klub ezzel a felvezetővel harangozta be a Facebookon
– Hosszú szezonon van túl Kovács Cs. Tamás mint nemzetközi játékvezető, hiszen minden fontos felnőtt kiírásban szerepet kapott a vízilabda világában. A beszélgetés során pedig külön szerepet kap egy olyan ereklye, amiből övé az első, és talán az egyetlen az egész világon – írták a közösségi oldalon.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában