Labdarúgás

2023.08.26. 19:48

Magyar Kupa: négy csapatunk közül egyedül az Eger SE jutott tovább

A Lőrinci VSC és az FC Hatvan négy, a Maklár SE egygólos különbségű vereséggel búcsúzott a 2023/24-es Mol Magyar Kupa 2. fordulójában. Az Eger SE 120 perc játékot követően 11-esekkel jutott tovább a Tarpa SC otthonában.

Bódi Csaba

Az egriek nagy csatát zártak sikerrel a tarpaiaknál

Forrás: Lénárt Márton /Heves Megyei Hírlap

LŐRINCI VSC–CIGÁND SE 0–4 (0–1)

Selyp, Lőrinci Sporttelep, 200 néző. V.: Valu Tibor (Benkő, Sztányi).
LŐRINCI: Áll – Gál, Nyerges (Nagy B., 64.), Gohér, Perevuznik (Báti, 64.), Hegedűs N., Bogdán, Tari (Kovács G., 68.), Simon, Ács (Gedei, 40.), Molnár E. Edző: Gulyka Zsolt.
CIGÁND: Králik – Misák S. (Fenyőfalvi, 58.), Silling, Tóth G., Girdán (Kőrizs Á., 64.), Kardos (Dócs, 75.), Motkó, Talián, Szabó K., Tomola, Kelemen G. (Kovács N., 58.). Edző: Bogdanovics Igor.
GÓL: Motkó (1.), Kelemen (52.), Kőrizs (67.), Kovács N. (83.).
JÓK: Molnár E., Gohér, Tari, Hegedűs N., Gál, ill. mindenki.
KIÁLLÍTVA: Áll (38.).
GULYKA ZSOLT: – A kiállításig jól játszott a csapatunk. Sajnos az emberhátrányban kidomborodott a magasabb osztályú csapat fölénye. Gratulálok a cigándiaknak és sok sikert kívánok nekik a bajnokságban!
BOGDANOVICS IGOR: – Jó játékerőt képviselő csapat ellen léptünk pályára. Egyetlen célunk volt a továbbjutás, amit 90 perc után megérdemelten sikerült elérnünk. Köszönöm a korrekt játékot és sok sikert kívánok a hazai csapatnak a bajnokságban.

DEAC–FC HATVAN 4–0 (1–0)

Debrecen, DEAC Sporttelep. V.: Nagy Róbert (Vrbovszki, dr. Gavalla-Kulcsár).
DEAC: Tóth D. – Herczku, Tochukwu, Kónya (Sándor, 73.), Papp, Batta (Horváth T., 73.), Wente (Lénárt, 67.), Szabó L. (Al-Sheraji, 58.), Soltész, Újvárosi, Korhut. Edző: Urbin Péter.
HATVAN: Sándor – Takács, Szabó Sz., Czibolya (Benkó, 82.), Kitl (Kapitány, 82.), Karácsony, Panyi (Burzi, 54.), Sárossy, Tarjáni, Fellner (Laczik, 54.), Fekete (Dinka, 54.). Edző: Zoran Szpisljak.
GÓL: Soltész (9.), Tochukwu (46., 88.), Al-Sheraji (75.).
JÓK: Karácsony, Tarjányi, Czibolya.
ZORAN SZPISLJAK: – Sajnos nem sikerült továbbjutni, amiben közrejátszott, hogy már a 10. percben hátrányba kerültünk. A csapat az első félidőben nagyot küzdött és megpróbált mindent, hogy visszahozza a meccset, de ez nem sikerült. A második félidőben egyből nagy hibát követtünk el és a DEAC 2–0-s előnybe került. Onnantól kezdve nagyon nehéz volt bármit átfordítani. A végén több fiatalt is bevetettünk a játékba, így egy kicsit gyengültünk, amit a hazai gárda ki is használt.

NAGYECSED RSE–MAKLÁR SE 2–1 (1–0)

Nyírcsaholy, USE Sporttelep. V.: Hajdú Dávid (Tőkés, Flinta).
NAGYECSED: Szabolcs – Sarkadi, Zámbó, Ladányi (Erdős, 84.), Pócsi, Bulyáki (Szabó t., 38.), Kóka, Marinas, Nagy Z., Nagy N. (Nyíregyházi, 64.)., Somlyai. Edző: Harbula Balázs.
MAKLÁR: Kecskeméti – Szeles, Noszek, Besenyei (Jéger, 64.), Hajdu (Derda D., 70.), Baji Á. (Géczi, 88.), Vojtekovszki, Molnár A., Koós, Mága, Sárosi (Bacsó, 46.). Edzők: Csomós János és Sipos Lajos.
GÓL: Ladányi (6.), Marinas  (83.), ill. Vojtekovszki (71.).
JÓK: Noszek, Koós, Vojtekovszki.
CSOMÓS JÁNOS: – A nagy melegben a hazaiak jobban kezdték a mérkőzést. Nagy erőfeszítések árán ki tudtunk egyenlíteni, de egy labdavesztés után a hazaiak megszerezték a győzelmet. Hozzá szeretném tenni, hogy nagyon nehéz körülmények között játszottuk a mérkőzést. Sajnos Jéger Bence súlyosan megsérült, mentő szállította el. Reméljük, nem a gerince sérült és nem történt nagyobb baj. A játékvezetői hármas sem volt a feladat magaslatán. Minősíthetetlen körülmények között játszottunk, a szurkolók is agresszívek voltak.

TARPA SC–EGER SE 0–0, 11-esekkel: 0–3

Tarpa, 200 néző. V.: Szilágyi Sándor (Punyi, Tóth Á.).
TARPA: Csicskan – Gál, Szojma, Havriljuk (Kolesnyik, 106.), Romancsuk, Bodan, Arsen (Zajka, 69.), Herman, Kosztik (Kucsinszki, 46.), Pácsej, Lovincsuk. Edző: Bubis Iván.
EGER: Iváncsik – Debreczeni, Juhász G., Farkas G. (Kovács D., 55.), Nagy Á., Jacsó (Németh G., 91.), Zvara (Révész, 87.), Jónyer (Balázs, 87.), Schmidt, Kispál, Gíber. Edző: Lázok János.
JÓK: Iváncsik A., Kovács D.
LÁZOK JÁNOS: – Gratulálok a továbbjutáshoz! Igazából az egész meccsel nem vagyok elégedett, a mutatott játék elmaradt a várttól. Sajnos pillanatnyilag ennyire vagyunk képesek. Bízom benne, hogy a sérültek minél hamarabb felépülnek és akkor minőségben javulhatunk. Egyelőre csak a továbblépésnek örülünk, semmi másnak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában