Labdarúgás

2023.08.31. 18:12

Szabó Levente kulcsfigura lehet Andornaktályán, de már hevesi színekben

Andornaktályán új edzőként bemutatkozik Kovács Zsolt a Heves ellen, ahol az ASE-től nyáron távozott Szabó Levente kulcsfigura lehet a vármegyei I. osztály 2. fordulójában.

Bódi Csaba

Szabó Levente „visszaköszönhet” korábbi csapatának

Forrás: Lénárt Márton /Heves Megyei Hírlap

Szombat, 16.30:

MARSHALL-ASE (12.)–HEVESHERM-HEVESI LSC (6.)

Andornaktálya . V.: dr. Lendvai Gábor (Lucián, Dajkó).
A Maklár elleni mérkőzés elhalasztása miatt az andornaktályaiak számára ezúttal kezdődik a bajnoki sorozat. Az egy hét plusz hasznos volt a hazaiak számára. 

– Előnyt jelent, hogy később rajtolunk, mint a többiek, ezt az egy hetet próbáltuk tartalmasan eltölteni, ami sikerült is, megspékelve egy csapatépítő közösségi programmal – mondta az ASE edzője, Kovács Zsolt, aki nyáron Domoszlóról érkezve vette át Szabó László helyét a kispadon. 

– Ahogy azt már korábban is közöltük, nem akarunk a játékosok vállára nagy terhet helyezni, azt kérjük mindenkitől, hogy nyújtsa a tudása legjavát és hozza ki magából a maximumot. 

A hevesiek a bajnoki rajton gól nélküli döntetlennel kezdtek a Petőfibányát fogadva. A hazaiak a kapufát nyolcszor találták el az újonccal szemben...

– Magunk mögött hagytuk azt a meccset, azzal a megerősített ténnyel, hogy a helyzetkihasználáson feltétlenül javítanunk kell, mert ahogy ez gondot jelentett az elmúlt idényben, most is ezzel akadtak a legnagyobb problémáink – szögezte le a hevesiek játékos-edzője, Besenyei Ferenc. 

– Az átigazolási időszakban hozzánk érkezettek jól illeszkedtek be, meghatározó emberei a csapatnak. Szabó Levente esetében külön motivációt adhat, hogy előző klubja ellen lép pályára. Ő ismeri a legjobban az andornakiakat, mi pedig bízunk abban, hogy ez az eredményben is érvényre jut majd a mi javunkra.

A várható kezdőcsapatok
Forrás:  Heves Megyei Hírlap grafika

ENERGIA SC GYÖNGYÖS (1.)–LŐRINCI (10.)

Gyöngyös, Sport út. V.: Orosz Fruzsina (Nagy F., Varga L.).
A gyöngyösiek 2–0-s győzelemmel nyitottak az Eger II. ellen, míg a lőrinciek a Magyar Kupa miatt halasztottak egy hetet. A vendégek egyértelmű esélyesnek számítanak.

BESENYŐTELEK SC (8.)–GYÖNGYÖSHALÁSZ (5.)

Besenyőtelek, dr. Vass Géza Sporttelep. V.: Mencsik László (Tamasi, Oancz).
A besenyőiek sok helyen változtattak a nyáron, és ez így volt Halászon is, ám a látogatók játékerőben magasabb kategóriát képviselnek.

FÜZESABONYI SC-ERŐSS ÚT (4.)–BÉLKŐ SE-BÉLAPÁT (2.)

Füzesabony. V.: Szigetvári Zsolt (Juhász Á., Törtei).
A bélapátiak megmutatták a rajton, hogy nem szabad őket lebecsülni. Az FSC részéről aligha követik el ezt a hibát, és amennyiben ez így történik, a pontok sorsa nem lesz kétséges.

HERÉD (3.)–MAKLÁR (11.)

Heréd, Markó Ferenc Sporttelep. V.: Németh Szabolcs (Németh M., Gergely).
Egy hete a herédiek fejére koppintottak a bélapátfalviak. A vereséget elkerülte a HLC, amely gárdára ezúttal sem vár sétagalopp a Magyar Kupától búcsúzott Maklár ellen.

EGERSZALÓK (9.)–EGER SE II. (13.)

Egerszalók. V.: Harnos Csaba (Lovas, Török).
Az egerszalókiak szabadnaposként nem léptek pályára a rajtot jelentő 1. fordulóban, így több ideje maradt Montvai Tibor csapatának a felkészülésre. A Szalókon jól ismert Kaszás Norbert vezette egriek Gyöngyösön 2–0-s vereséggel kezdtek és a piros-kékek most újra idegenben szerepelnek, remélve, hogy ezúttal siker koronázza a törekvéseiket.

Szabadnapos: Petőfibányai SK (7.)

A bajnokság állása
Forrás:  adatbank.mlsz.hu

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában