Labdarúgás

2023.11.30. 10:14

Nagyfügeden megvan az összhang, látszik is a fejlődés

Fiúkat és lányokat egyaránt, összesen 40 fiatalt foglalkoztat Nagyfügeden az Együtt a Gyermekekért Sport és Kulturális Egyesület. A Botos Ervin és Mága Csaba irányította utánpótlás tagjai fokozatosan lépdelnek előre.

Bódi Csaba

Botos Ervin (balról) és Mága Csaba (jobbról) jól összefogja a nagyfügedieket

Forrás: Beküldött fotó

– Az idei utolsó meccseinket Hevesen játszottuk a Báder János által edzett U19-es lányok, illetve a Lólé Ottó vezette U13–14 éves fiúk ellen – mondta Botos Ervin. – Előbbi csapattal a mi, 10–12 évesekből álló korosztályunk futballozott, utóbbiakkal szemben pedig a 15 éveseink léptek pályára.

A fügedieket a kedvezőtlen időjárás és a késő délutáni időpont sem akadályozta abban, hogy a tőlük telhetőt legtöbbet adják ki magukból. Ez pedig azt eredményezte, hogy mindkét meccset nagy különbséggel menyerték. 

A Báder János vezette lányokkal is játszottak a fügediek
Forrás:  Beküldött fotó

– Nagy öröm számunkra, hogy ennyi gyerekeket meg tudtunk mozgatni, akik bizonyítják, hogy a mai virtuális világ ellenére is van igény a focira, mert szeretik a labdarúgást, a sportot – folytatta Botos Ervin. – Sajnos csak tíz-tíz fiatalt vihettük Hevesre, mert az utazást nem tudtuk megoldani, de még legalább ennyien lettek volna. Az ilyen edzőmecsekből mi sokat tanulunk, ahogy az ellenfél is. Reméljük, jövőre elindulhatunk a Bozsik intézményi és egyesületi programban. 

Jól haladunk a cél felé, kiváló évet zárunk, ugyanis rendre remekül szerepeltünk a különböző tornákon. Ez annak köszönhető, hogy rengeteget foglalkozunk a gyerekekkel, akik szófogadóak és ügyesek. 

Teljes az összhang, mert megvan bennük a sportszeretet, a nyerési vágy, a kitartás, az akarat és a tisztelet. Jövőre újult erővel, nagy célokkal vágunk az évnek, addig köszönet jár mindenkinek, aki bármilyen formában támogatta a csapatainkat. Hálásak vagyunk a biztatásért és a bizalomért.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában