Labdarúgás

2024.01.20. 13:47

Gyöngyösi AK: Remili duplája meghatározta a végkimenetelt

Az NB III. Északnyugati csoportjában 7. helyen álló fővárosiak vendégeként játszotta idei első felkészülési mérkőzését a gyöngyösi csapat.

Bódi Csaba

Gól után háromszor kezdett közepet a GYAK

Forrás: Czímer Tamás/Heves Megyei Hírlap

KELEN SC–GYÖNGYÖSI AK 3–0 (2–0)

Budapest. V.: Pusztai Gergely (Végh, Bányai).

GYAK: Tóth B. K. – Szabó T., Forgó K., Czinkóczi B. – Nagy-György B., Tóth L. – Muhari Z., Csörgő H., Gonda Cs., Trombola V. – Patócs R. Csere: Uj M. – Sándor B., Bődi P., Nádudvari M., Timon K., Béla S.

A hazaiak a jelentős NB I.-es múlttal rendelkező 38 éves támadó, Remili Mohamed duplájával zárták le az első félidőt, majd pedig a mérkőzés végén szereztek újabb gólt. A GYAK keretéből sokan hiányoztak, a szünet után több cserére is sor került, így mindenki játéklehetőséget kapott. 

GÓL: Remili (37. – 11-esből, 39.), Vörös (85.)

– Fáradtan mozogtak a játékosok, de ez nem volt meglepő, ezzel együtt több mint félórán át kézben tartottuk a mérkőzést. Sajnos a kapott gólokat elkerülhető egyéni hibák előzték meg ugyanúgy, mint az jellemző volt ránk az őszi idényben. Ebben a meccsben is több volt, mint azt a eredmény mutatja, amiben jelentősen közrejátszott, hogy ezúttal sem tudtuk átlépni saját árnyékunkat – értékelt a GYAK edzője Majzik Zoltán.

KÖVETKEZIK: Gyöngyösi AK–Vasas II., január 27., szombat, 11.00. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában