Atlétika

2024.02.13. 09:14

A téli versenykörút hazai ob-val folytatódik az egri gátfutónak

Németország (Dortmund), Franciaország (Val De Reuil), Svédország (Stockholm) és újra Franciország (Párizs) után február 18-án már csak odavissza 260 kilométert kell autóznia Szeles Bálintnak, ahhoz, hogy versenyezzen.

Szeles Bálint (középen) most jól ismert környezetben veheti az akadáyokat

Forrás: MASZ

Az Egri Városi Sportiskola gátfutója a tapasztalatgyűjtést szolgáló téli nemzetközi körút után a Nyíregyházán rendezendő 50. Fedettpályás Atlétikai Magyar Bajnokságon áll rajthoz. Petrovai József edző tanítványa előbb azonban még a hétvégén lebonyolított párizsi versenyt hozta szóba. 

– Hatalmas időt nem futottam a nagyon erős mezőnyben, a 7,79 másodperc a nyolcadik időt jelentette – mondta Szeles Bálint. – A Meeting De Paris Indoor versenyre elsősorban azért nevezem, hogy szokjam a közeget. Ez ugyanúgy sikerült, ahogy az előző három nemzetközi viadalon.

A magyar bajnokság keretében vasárnap, idén először versenyzik itthon az Andornaktályán élő sprinter.

– Most nagyrészt próbálom kipihenni a sok utazás jelenette fáradalmakat. Jobb formában vagyok annál, mint amiket a közelmúlban futottam. Időeredményt nem jósolnék, de bízok benne, hogy sikerül megnyerni a nyíregyházi ob-t – tekintett előre Szeles Bálint.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában