Labdarúgás

2024.03.31. 19:24

Eger SE: megszakadt a 10 mérkőzéses, 168 napon át tartott veretlenségi sorozat

Huszonnégy hét telt el azóta, hogy az Eger SE csapata utoljára vereséget szenvedett az NB III. Északkeleti csoportjában. A 22. fordulóban azonban megszakadt a 2023. október 15-én kezdődött széria.

Heol.hu

Ez nem az egriek napja volt

Forrás: Huszárk Márk/Heves Megyei Hírlap

SBTC–EGER SE 3–1 (1–1)

Salgótarján, Szojka Ferenc Stadion, 370 néző. V.: Altorjay Áron (Bencze A., Burján I.).
SBTC: Szalay A. – Klajban L. (Pálkovics V., 60.), Filkor B., Benkő P., Nagy M. (Petrocska R., 80.), Tarlósi P. (Jacsó D., 69.), Molnár T., Sulyok T. (Kálmán R., 69.), Csifó I. (Horváth M., 46.), Boros A., Csuka K. Edző: Sebestyén Szilárd.
EGER: Bukrán E. – Balázs P. (Gíber A., 53.), Zvara D., Sós M., Debreceni D., Koczka K. (Almomani N., 53.), Farkas G., Juhász G. (Barta D., 88.), Hegedűs D., Géringer T. (Juhász Á., 88.), Nagy Á. Edző: Lázok János.
GÓL: Filkor B. (30.), Csuka K. (48.), Horváth M. (96. – 11-esből), ill. Tarlósi P. (36. – öngól).

SEBESTYÉN SZILÁRD: – Fontos volt számunkra a három bajnoki pont megszerzése, mert a riválisaink jól szerepeltek a fordulóban. Az első játékrészben akár el is dönthettük volna a mérkőzést, de a szünet előtt ajándékoztunk egy gólt az ellenfélnek. Fordulás után ismét előnybe kerültünk, de a győzelmüket bebiztosítani csupán a 95. percben sikerült. A játékosaim mindent megtettek a sikerért, amiért dicséret illető őket, míg az Eger csapatának további sok sikert kívánok! – mondta az edző a nool.hu-nak.
LÁZOK JÁNOS: – Nem érdemeltünk ma pontot. Gratulálok a Salgótarjánnak, harciasabbak voltak a hazaiak, jobban akarták a győzelmet és megérdemelten nyertek.

Az Északkeleti csoport állása
Forrás:  adatbank.mlsz.hu

KÖVETKEZIK: Eger SE–FC Hatvan, április 7., vasárnap, 16.00

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában