Labdarúgás

2024.04.28. 19:35

GYAK: nem távoztak üres kézzel Salgótarjánból

Az NB III. Északkeleti csoportjának 26. fordulójában döntetlent játszott a Salgótarjáni BTC vendégeként a sereghajtó Gyöngyösi AK együttese.

Heol.hu

Gonda Csanád szerezte az egyenlítő találatot

Forrás: Czímer Tamás/Heves Megyei Hírlap

SALGÓTARJÁNI BTC–GYÖNGYÖSI AK 1–1 (0–0)

Salgótarján, Szojka Ferenc Stadion, 500 néző. V.: Büki Gábor (Bőhm Á., Bense M.).
SBTC: Szalay A. – Klajban L., Filkor B., Horváth M. (Csáki B., 81.), Petrecsko R., Nagy M., Tarlósi P. (Tarlósi M., 89.), Molnár T., Benkő P., Csifó I. (Boros A., 67.), Csuka K. Edző: Sebestyén Szilárd.
GYAK: Tóth B. – Muhari Z. (Nádudvari M., 46.), Forgó K., Uram D., Csörgő H. (Timon L., 89.) – Sándor B. (Tóth L., 79.), Nagy-György B., Gonda Cs. – Béla S., Babarcsik B., Szentannai M. (Czinkóczi K., 72.). Edző: Majzik Zoltán.
GÓL: Forgó K. (57. – öngól), ill. Gonda Cs. (61.).
JÓK: senki, ill. az egész vendégcsapat.

SEBESTYÉN SZILÁRD: – Az első félidőben nagy nyomást helyeztünk a Gyöngyösre. Adódtak lehetőségeink, majd az egyenlítő gól megzavart minket és hiába mentünk előre, a masszív Gyöngyös megérdemelten szerzett egy pontot.
MAJZIK ZOLTÁN: – Nagyon büszke vagyok a „diákolimpiai csapatomra”, mert hétközben nem csak az U17-ben és az U19-ben kellett helytállniuk, hanem többen még diákolimpián is részt vettek. Jól küzdöttünk, végig akartuk ezt a pontot és meg is szereztük.
KÖVETKEZIK: Gyöngyösi AK–DVTK II. F4R, május 5., vasárnap, 17.00.

A 26. forduló eredményei

Újpest II.–Tiszaújváros 0–0
Kisvárda II.–Eger SE 1–4
REAC–DVSC II. 2–3
DEAC–Cigánd 0–0
Sényő–Putnok 1–2
Tiszafüred–DVTK II. F4R 0–0
FC Hatvan–Karcag 0–1
SBTC–Gyöngyösi AK 1–1

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában