Labdarúgás

2024.05.29. 07:00

Egerszóláton 720 ezer forint gyűjtöttek a beteg tenki kisfiú, Levi javára

Szavakkal ki sem fejezhető, amit érzünk, köszönjük nektek! – közölte az adománygyűjtést szervező egerszóláti labdarúgó, Zsidó László.

Egerszóláton is sokan akadtak, akik tettek Levi gyógyulása érdekében

Forrás: Beküldött fotó

Jótékony célt is szolgált az Egerszólát SK–Domoszló SK Heves vármegyei II. osztályú labdarúgó-mérkőzés (3–0), ahol a ritka izomsorvadásos betegségben, úgynevezett Duchenne-féle izomdisztrófiában   szenvedő ötéves tenki kisfiúnak, Lázár Leventének gyűjtöttek a résztvevők.  

– Annyi csodálatos ember állt az ügyünk mellé, hogy arra nehéz szavakat találni – mondta a kezdeményezés életre hívója, Zsidó László.

– Hálásan köszönjük, hogy Egerszóláton is sokan voltak részesei, segítői a küzdelmünknek. A meccs során, amelynek kezdőrúgását Levi végezte el, 720 ezer forint adomány gyűlt össze a gyógykezelésre, amire álmunkban sem gondoltunk. Továbbá két mezt (FTC, DVTK) és egy festményt ajánlottak fel, amelyeket licitre bocsájtunk. Köszönjük a szervezők, a csapatok, a segítők hozzáállását, mindenki támogatását annak érdekében, hogy Levi teljes életet élhessen – fejtette ki Zsidó László, hozzátéve: bízik abban, hogy az amatőr vagy akár a profi csapatok körében is lesznek követőik.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában