Labdarúgás

2024.06.10. 10:14

A Füzesabonyi SC-Erőss út kivételt jelentett és dicséretet kapott

Az NB III.-ba jutásért kiírt hat osztályozós párharc első mérkőzései közül csak a Füzesabonyi SC-Erőss út csapata nyert vendégként (2–1). A Heves vármegyei bajnok teljesítményéről elismerőleg szólt a Monostorpályi SE edzője.

Bódi Csaba

Az első lépést megtette az NB III.-ba jutás felé az FSC

Forrás: Czímer Tamás/Heves Megyei Hírlap

– Tisztában voltunk vele, hogy ellenfelünk remek játékerőt képvisel, ezt igazolta is – mondta a haon.hu-nak a Hajdú-Bihar vármegyei aranyérmes gárda szakvezetője, Bereczky Bence. 

– A első félidőben egyenrangú ellenfelei voltunk a Füzesabonynak, vezettünk, kis szerencsével kettővel is mehettünk volna. A második játékrészben a nagy melegben felőrölt minket a jobb fizikai állapotban lévő vendégcsapat és a játék képe alapján megérdemelten nyert.

A tréner a hajdúsági portálnak  kiemelte, hogy a mostani vereség ellenére szerdán nem feltartott kezekkel lépnek pályára.

– Elfogytunk a szezon végére, de mindannyian hiszünk abban, hogy egy osztállyal feljebb juthatunk. Éppen ezért minden erőnkkel azon leszünk, hogy csodát tegyünk. 

Már a párharc előtt tudtuk, hogy nem mi vagyunk az esélyesek, ez a szerdai visszavágó előtt hatványozottan igaz. 

Hátrányból, eltiltás, sérülések, és egyéb okok miatt rengeteg hiányzóval kellene csodát tennünk. Azt garantálhatom, hogy mindent meg fogunk tenni, kitesszük a szívünket a pályára, ez a legkevesebb amit megtehetünk osztályon felüli szurkolótáborunkért – fogalmazott Bereczky Bence.

Egyedül a Heves vármegyei bajnok győzött idegenben 

A hat osztályozós párharc első mérkőzései közül csak a Füzesabonyi SC-Erőss út csapata nyert vendégként. A legnagyobb különbségű sikert a tiszaföldváriak érték el, de jelentősnek tűnik a Csepel és a Gyula előnye is a szerdai visszavágó előtt. A további eredmények: Tiszaföldvár SE–Villány TC 5–1, Csepel TC–Tatai AC 4–1, Gyulai Termál FC–Bánk-Dalnoki LA 3–0, Mátészalkai MTK–Dunaharaszti MTK 3–1, Ózd-Sajóvölgye–Balatonalmádi SE 3–2.


 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában