Hírek

2005.02.26. 06:38

Fradi-gyerekek diadala

BAMA

A Fradi A csapata nyerte meg a klub Mirror-kupa elnevezésű hatcsapatos tornáját. Az egészen apró lurkók számára rendezett viadal nagy küzdelmet, nem mindennapi izgalmakat hozott. Jó bizonyság arra, hogy ebben a korban a gyerekek még romlatlanok, s imádják a focit. Különösen az első elődöntő, a Ferencváros A–Újpest találkozó idézte a nagyok játékát. Nagyon ügyesen futballoztak a srácok a „szigetlakók” győzelmével véget ért másik elődöntőben is. A Csepel HC győzött az egyik legjobb hazai női teremfutballista, Deli Anikó által edzett Ferencváros B ellen. A döntőben Czuk Henrik „fiai”, a hazaiak diadalmaskodtak, de nem túlzás azt állítani, hogy mind a hat csapat valamennyi játékosa rászolgált a nézők zúgó tapsára.
A Mirror-kupa 2005 végered-ménye: 1. Ferencváros A; 2. Csepel HC SE; 3. Újpesti TE; 4. Ferencváros B; 5. Lurkó UFC (Szombathely); 6. Alsónémedi FC.
A különdíjasok. Gólkirály: Bíró Bence (Ferencváros A). Legjobb játékos: Bauer Péter (UTE). A torna legszebb gólját szerezte: Túry Levente (Ferencváros B). Legjobb hátvéd: Hegedűs Márk (Ferencváros A). Emelgetőverseny: Karácsony Richard (Ferencváros A). Kapurarúgó verseny: Fehér Dániel (Ferencváros B).

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!