Hírek

2005.04.14. 08:29

Csak a CSZKA érezheti magát nyeregben

Az UEFA-kupa negyeddöntőinek visszavágóján a Sporting–New-castle-csatát várják a legtöbben. Az odavágón az angolok Alan Shearer révén szereztek egygólos előnyt, de jól tudják, vesztükbe rohannak, ha ráülnek az eredményre.

BAMA

A portugáloknál eltiltása miatt nem léphet pályára az a Liedson, aki a hét végi bajnokin győztes gólt rúgott. A legsimább párharcnak kétségkívül a hazaiak szempontjából 0-4-ről induló Auxerre–CSZKA Moszkva-találkozó ígérkezik. A franciák önbizalmának bizonyára nem tett jót, hogy a hét végi bajnokin az Ajaccio is egy négyessel kínálta meg őket, igaz ők is rúgtak hármat. Halvány reménysugár a hazaiaknak, hogy december 2-án 5-0-val küldték haza az Amica Wronkit. Ugyanakkor a CSZKA legnagyobb vereségét a nemzetközi porondon egy francia együttestől szenvedte el, a BL 1992–93-as kiírásában az Olympique Marseille 6-0-ra verte az oroszokat. A sorozat egyetlen magyar szereplője, Sáfár Szabolcs az Austria kapuját őrzi majd Parmában. 

A negyedik párban a spanyol Villarreal az odavágón elszenvedte első hazai verségét az idei kiírásban. Most viszont építhetnek az Alkmaar csapnivaló formájára: utolsó három bajnokijukon csupán egy pontot szereztek a hollandok.

Negyeddöntő, visszavágók:

Sporting–Newcastle (0-1) 20.15

Auxerre–CSZKA Moszkva (0-4) 20.45

Parma–Austria Wien (1-1) 20.45

AZ Alkmaar–Villarreal (2-1) 20.30

Auxerre–CSZKA Moszkva (0-4) 20.45

Parma–Austria Wien (1-1) 20.45

AZ Alkmaar–Villarreal (2-1) 20.30 -->

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!