Hírek

2006.01.13. 15:22

Saját férjét gázolta el bosszúból a feleség

Balesettel végződött egy családi vita csütörtökön délután egy békéscsabai bevásárlóközpont parkolójában, ahol egy nő autóval elütötte a férjét, majd magára hagyta a súlyosan sérült embert. Tettéért akár 5 év börtönt is kaphat.

BAMA

A békéscsabai kórházból csütörtökön délután érkezett bejelentés a megyeszékhelyi rendőrkapitányságra arról, hogy egy csanádapácai férfi közlekedési balesetből származó sérüléssel jelentkezett ellátásra az ambulancián. Az 51 éves férfinél 8 napon túl gyógyuló csonttörést állapítottak meg az orvosok.

Kiderült, hogy a kora délutáni órákban a békéscsabai Tesco parkolójában elütötte őt egy autó. A kocsit ráadásul a párja vezette. A férfi és a nő délután 1 óra körül fejezték be a vásárlást, a parkolóban azonban a férfi nem akart beszállni a nő mellé az autóba. Valami miatt összeszólalkoztak és a férfi jobbnak látta, ha gyalog megy tovább. El is indult az üres parkolókon át a Szerdahelyi utca irányába.

Az asszony ekkor kocsival indult utána, a parkoló Szerdahelyi utca felé vezető részénél azonban hátulról elütötte a férjét. A férfi elesett. A nő ekkor kiszállt az autóból, majd rövid szóváltás után újra visszaült a kocsi volánja mögé, és elhajtott a helyszínről. A férfi ekkor bement a kórházba, hogy a sérülései ellátását kérje. Onnan értesítették aztán a kórház dolgozói a rendőrséget. (Objektív Hírügynökség)

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!