Hírek

2008.04.11. 15:16

Új műsorok a magyar MTV-n

A magyar MTV tavaszi műsoráradatában kultikus sorozatok és izgalmas hazai készítésű produkciók öntik el a zenecsatorna képernyőjét e hónap közepétől.

BAMA

Az új műsorok főszereplői a sztárok és a kalandorok lesznek. A Reprodukció című saját gyártású produkcióban például a magyar zenei élet nagyjai csillogtatják majd meg tehetségüket, és egyben összemérik tudásukat a  világsztárokéval. A Reprodukcióban magyar előadók vállalkoznak arra, hogy újragondoljanak egy-egy világslágert, és elkészítsék hozzájuk saját repro videóklipjüket. A napi hat alkalommal jelentkező műsorban olyan világslágerekkel találkoztok majd, mint a Faithless: Insomnia, 4 Non Blondes: What''s Up vagy a Rammstein Amerikája, a magyar reprodukálók között pedig ott lesz az Animal Cannibals, Kowalsky, Varga Zsuzsa, Kozma Orsi és még sokan mások.

Szintén a sztárok előtt tiszteleg, ám elég sajátos módon a Sztárleső. A kultikus Celebrity Deathmatch alkotóinak új, szintén gyurma animációs sorozatában a hollywoodi hírességek mindennapjaiba leshetünk be, egyedi szemszögből. A magyar MTV további négy új műsorában már a kalandoroké a terep, bár van köztük néhány olyan arc is, akit méltán nevezhetünk sztárnak is saját műfajában. Közéjük tartozik Rob Dyrdek, a profi gördeszkás, akinek kalandjait kísérhetjük figyelemmel. A Rob&Big című reality show másik főszereplője Rob legjobb barátja és testőre, Big Black lesz. Ők ketten egy újkori Stan és Pan show-val szórakoztatnak mindenkit.

Vérbeli kalandorokkal ismerkedhetünk meg a Final Fu elnevezésű reality sorozatban. A dupla epizódokkal jelentkező szériában különféle harcművészetek művelőit zárják össze egy táborba, ahol egymás ellen küzdve, négy hét alatt kiderül, ki a legjobb harcos közülük. Harmincan kezdik, köztük kickboxosok, capoeirások, karatésok, de végül csak egyikük lehet a bajnok. Hasonlóan kemény csatára számíthatnak a A zen ökle nézői is, bár itt csak öten versengenek a halom pénzért. A sorozatból hamar kiderül majd, hogy életük leghülyébb vállalkozásába csöppentek, hiszen a zen mester nem éppen kellemes feladatok végrehajtását várja el tőlük a kecsegtető fődíjért cserébe.

Az igazi kalandorok azonban a The Trip főszereplői, akik arra vállalkoznak, hogy bekötött szemmel elszállítsák őket a világ valamely, az otthonuktól távol eső pontjára, és onnan mobiltelefon és pénz nélkül hazautazzanak.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!