Ingatlanbazár

2021.12.18. 15:30

Hotelt venne Egerben? Van…!

Bár lehet, nem mindenki álmodozik arról, hogy szállodát vezessen, minimum azért felkaptuk a fejünket az egri lehetőségre, mert filmek és sorozatok tömegei kapcsán már láttunk néhány szórakoztató “hotelest”. A Waczak Szállótól a hamarosan induló Hotel Margaretig számos inspiráló - vagy épp tanulságos - alak nyomába léphet most valaki…

HEOL

Jelenleg motelként üzemel

Forrás: ingatlanbazar.hu

“Eladó Szálloda! Az ingatlan Egerben frekventált, csendes kertvárosi környezetben, a városközponttól délre helyezkedik el, amely a demjéni fürdőtől 14 km-re, az egerszalóki fürdőtől 9 km-re, a mezőkövesdi fürdőtől 25 km-re fekszik. Egerben a belvároshoz közel fekvő, jelenleg motelként üzemelő nagyon jó állapotú ingatlan, 8290 nm területű telken. Az épület két különálló részből áll. Az ingatlan egy emeletes, plusz tetőtér beépítéssel. 


Az épületben 83 db 2-5 ágyas, zuhanyzós szoba került kialakításra. A tetőtéri szobák klímával felszereltek. A szobákat tv és hűtőszekrény teszi komfortosabbá. A vendégek étkezésére egy 100 fős meleg konyhás étterem áll rendelkezésre. Fentieken kívül 3 db tanterem is található az épületben, melyek konferencia teremmé is alakíthatók. A külön bejáratú épületrészben 25 db 2-4 ágyas szobák biztosítják a pihenést. A tisztálkodásra közös zuhanyzós fürdőszobák vannak kialakítva. Az ingatlanhoz tartozik még egy különálló épület, melyben 8 db fürdőszobás szoba, plusz teakonyha található. ”


 

További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán! 


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!