Ingatlanbazár

2023.12.02. 06:55

Minden vágya egy konyhasziget?

Ebben a teljesen egyedi elképzelések alapján kialakított és felújított 102 négyzetméteres családi házban ezt is megtalálja. Az átalakítás során kiemelt figyelmet fordítottak az anyagok és a színek használatára. Ha pedig a napi stressz elől menekülne, a Mátrára panorámás hátsó kertben, senki sem fogja zavarni.

Heol.hu

Forrás: ingatlanbazar.hu

“Teljesen egyedi elképzelések alapján, saját részre alakították ki és újították fel, ezt a 102 nm-es családi házat. A belső munkálatok teljesen befejezték, a külső szigetelés és színezés még hátra van. Beépített konyhabútor és konyhasziget egy légtérben az előszobával és a nappalival, kis szinteltolással. Az ingatlan teljes belső harmóniában készült el, odafigyelve az anyagok és színek használatára. Két szoba, amerikai konyhás nappali, fürdő - mosókonyha, toalett és kazánház, külső tároló és garázs. A kert mediterrán színben térkövezve, japánfűz telepítve. A hátsó zöldkert a Mátrára panorámás, a telek alapterülete 1859 nm. Az otthon melegéről kondenzációs WESTEN gázkazán gondoskodik padlófűtéssel, a szobákban radiátoros fűtéssel, a fürdőben törölközőszárító radiátorral. A nappaliban elektromos redőny, hűtő-fűtő klíma. Elektromos kapu beálló és riasztórendszer is ki lett kialakítva.[...]

További lakásokat és otthonokat az ingatlanbazar.hu oldalán talál! A hirdetést eredeti formájában, javítás nélkül közöljük.
 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!